seafood benefits

Zeven geweldige gezondheidsvoordelen van zeevruchten


Omdat zeevruchten zo’n rijke diversiteit aan heerlijke proteïne en onvergetelijke eetervaringen bieden, is het makkelijk om te vergeten dat vis en...
Meer lezen

Aquatech en innovatie: het veranderende landschap van de visteelt


De aquacultuur, die al een van de snelste voedselproductiesectoren ter wereld is, bevindt zich ook midden in een technologische revolutie, waarbij de...
Meer lezen

frozen scallops on ice

De vele voordelen van bevroren vis


Als voedselcategorie blijven vis en schaal-en schelpdieren zeer goed presteren in een voortdurend evoluerend consumentenlandschap. Te midden van de...
Meer lezen


Pittman beurs

Proef onze Premium Frozen Sushi op de Seafood Expo! 1 minuut

  apr 22, 2019

Graag zijn wij opnieuw aanwezig op de Seafood Expo Global (SEG) in Brussel. Op de 27ste editie van de beurs presenteren we niet alleen wat we al in onze mars hebben … We komen ook met iets nieuws!

Van 7 tot en met 9 mei 2019 staat Pittman Seafoods traditiegetrouw op de jaarlijkse Seafood Expo Global. Dat is een van de belangrijkste events voor de vis- en schaaldierensector. Tegelijkertijd vindt ook het zusterevenement Seafood Processing Global plaats.

Het succes van de beurs groeit jaarlijks en dat is onder andere te danken aan de wereldwijde groeiende populariteit van vis- en schaaldieren. Duizenden professionals uit de sector zakken af om nieuwe en gekende leveranciers te ontmoeten. Ze ontdekken er trends, bespreken uitdagingen eigen aan de sector en leren nieuwe producten kennen. Dat laatste is zeker ook het geval op de stand van Pittman Seafoods.

Premium Frozen Sushi

Pittman Seafoods staat synoniem voor kwaliteit. We breiden graag ons gamma uit met zes variëteiten Premium Frozen Sushi.

Voor elke sushisoort gebruiken we originele Japanse recepten, duurzame vissoorten en echte Japanse rijst. Het resultaat? Lekkere, voorgesneden sushirollen die ontzettend gebruiksvriendelijk zijn:

  • Yaki Saba Sushi: heerlijke combinatie van gegrilde makreel, gepekelde gember en shiitake
  • Smoked Salmon Roll Sushi: kleurrijke rol van gerookte zalm, rode ui, verse avocado, mayonaise en witte sesam
  • Aburi Salmon Sushi: frisse mix van geroosterde zalmfilet, ui en gesneden augurk
  • Tsuna Roll Sushi: uitgebalanceerde samenstelling van tonijn, rode paprika, augurk, mayonaise en peterselie
  • Ebimayo Roll Sushi: mooi gedecoreerde rol van scampi, avocado, rode ui, mayonaise en zwarte sesam
  • Inari Sushi: een van de populairste sushisoorten in Japan: een driehoekig pakketje van gefrituurde tofu met Japanse rijst en witte sesam (vegetarisch)

Ready-to-eat!

Lang ontdooien? Niet nodig. Je kunt de verschillende sushisoorten heel eenvoudig ontdooien in de microgolfoven. Afhankelijk van de gekozen sushi neemt dit 40 tot 80 seconden in beslag. Vervolgens laat je de sushi nog 10 minuten rusten. Klaar om te smullen!

Horeca

Onze sushi koppelt kwaliteit aan gebruiksgemak en kan zowel in kleine als in grotere hoeveelheden aangekocht worden. Perfect dus voor bijvoorbeeld de horeca, groothandel, retail, …

Kom zeker proeven!

Registreer je hier voor de Seafood Expo Global.

Je ontdekt Pittman Seafoods op stand 5-614. Tot binnenkort!


Comments