Visolie

Vis versus supplementen: waarom het eten van vis meer voordelen biedt dan het inslikken van een capsule


Heel wat mensen nemen op een bepaald moment in hun hectische leven wel eens een tablet. Misschien om hoofdpijn of een verkoudheid te bestrijden....
Meer lezen

Prijzen atlantische zalm

De prijzen van Atlantische zalm: een toelichting


Zeer weinig visproducten kunnen concurreren met de internationale vraag naar zalm. Volgens de Voedsel-en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties...
Meer lezen

Toekomst visvoer

Toekomstig visvoer in de aquacultuur: de nieuwe ingrediënten die de stijgende vraag naar gekweekte vis zullen helpen voldoen


Het kweken van vis en zeevruchten bestemd voor menselijke consumptie is in de voedingssector een van de grootste succesverhalen van de afgelopen...
Meer lezen


30 jaar Geyskens Delikatessen: “Stel de klant centraal, respecteer uw medewerkers, zoek de kwaliteit en werk” 1 minuut

  jan 25, 2016

Geyskens Delikatessen bestaat intussen 30 jaar. Het bedrijf begon drie decennia geleden met de verkoop van ganzen- en eendenlever en verdeelt nu een breed gamma topingrediënten in heel België. Om het dertigjarige bestaan nog meer luister te geven, heeft het bedrijf het kookboek ‘Geïnspireerd – Culinaire creaties van boeiende chefs’ uitgebracht. Opvallend: het boek plaatst de klanten van Geyskens Delikatessen op een voetstuk. En interessant voor ons: er is een rechtstreekse band met Pittman Seafoods. Johnny Wijsmans, algemeen directeur van Geyskens Delikatessen, vertelt er meer over.

Book title

“Onze klanten hebben de gerechten zelf uitgekozen. Aangezien het boek in het voorjaar van 2015 geschreven is, zijn er veel typische voorjaarsproducten gebruikt in de recepten. Denk bijvoorbeeld aan asperges of kreeft. Wildproducten zijn toen niet aan bod gekomen, vandaar dat we momenteel een tweede kookboek samenstellen met meer ruimte voor wildgerechten.”

Nieuwe mijlpaal

“Waarom nu al een tweede kookboek? Omdat er opnieuw een belangrijke mijlpaal aankomt voor Geyskens Delikatessen. In de tweede helft van 2016 zal onze nieuwbouw klaar zijn. Tijdens een opendeurdag willen we de nieuwe gebouwen aan onze klanten en leveranciers voorstellen en dat is het ideale moment om een tweede kookboek te onthullen. In ‘Geïnspireerd’ staan bijdragen van 90 topchefs, maar we hebben natuurlijk meer dan 90 klanten. Op deze manier krijgt iedereen een kans.”

Rechtstreekse feedback spreekt boekdelen

“We streven steeds naar de hoogste kwaliteit. Daarom werken we al geruime tijd samen met Pittman Seafoods. Ze leveren hoogwaardige kwaliteit, of het nu gaat om rauwe halve kreeften in de schaal, rauw kreeftenvlees uit de schaal verwijderd, rauwe diepgevroren oesters, rauwe oesters met champagnegratin, kokkelvlees of kreeftenfond. Voordat we nieuwe producten verdelen, laten we die proeven door onze vaste klanten. Hun feedback sprak boekdelen: 90 % van de chefs bestempelde de stalen als topproducten. Dan hoeven we niet te twijfelen.”


Comments