Salmon

Meer dan kopzorgen: zeeluizen en hun aanzienlijke impact op de zalmkwekerijsector


De zalmkwekerij is een heel belangrijke sector. Deze sector levert een van 's werelds meest populaire eiwitten en groeide de afgelopen 25 jaar aan...
Meer lezen

Plastic crisis ocean

Hoe de vissector de plastic-crisis aanpakt


Vandaag de dag blijft de Covid-19-pandemie onze gedachten en acties beheersen. Maar niet zo lang geleden was plasticvervuiling de belangrijkste topic...
Meer lezen

Korean snow crab

Korea’s zoete reus uit de diepte


Sneeuwkrab bekleedt een speciale plek in de Koreaanse cultuur. Lokaal wordt deze winterse delicatesse ‘daegae’ genoemd, wat letterlijk reuzenkrab...
Meer lezen


Pittman team

Pittman Seafoods werkt door, maar waakt over ieders gezondheid Minder dan 1 minuut

  mrt 24, 2020

Corona/COVID-19 beheerst het nieuws en ons leven momenteel. De situatie verandert dag na dag en uur na uur. Wij volgen de actualiteit en richtlijnen op de voet.

De Nationale Veiligheidsraad beschouwt de voedingssector als essentiële en cruciale sector.  Het is dan ook van vitaal belang dat wij alles op alles zetten om de voedselbevoorrading te blijven garanderen. 

Wij zijn dan ook zeer trots op al onze medewerkers die zich dagelijks hard inzetten om dit mogelijk te maken. Fevia, de Belgische federatie van de Voedingsindustrie, startte de campagne #FoodHeroes. Het doel is om vanuit de sector onze voedingshelden de steun te geven die ze verdienen. Op het online platform Foodheroes zullen alle foto’s worden gebundeld. Ook het team van Pittman ontbreekt niet.

Bij Pittman Seafoods stellen we uiteraard uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop.
We namen verschillende maatregelen, en richtlijnen volgen we strikt:

  • Thuiswerk wordt maximaal toegepast. Alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Alle medewerkers kunnen vlot inloggen in ons IT-systeem en telefoons worden doorgeschakeld. U ondervindt geen verschil wanneer u ons wenst te bereiken.
  • Hygiëne dragen we hoog in het vaandel. Bovenop de strenge normen die wij in onze productie reeds hanteren, worden ook de nieuwe richtlijnen rond ‘social distance’ gerespecteerd. Er werden aanpassingen gedaan in de productie-omgeving, zodat we de veiligheid van onze medewerkers garanderen.
  • Externe personen kunnen we helaas niet toelaten in ons magazijn.

Samen kunnen we dit aan!

Het ganse team van Pittman Seafoods

 


Comments