Roze zalm

Zalm: wild of gekweekt? Een kwestie van persoonlijke smaak


Als voedsel is zalm een heel bijzondere vis. Zowel op de traditionele als op de nieuwe markten ziet het er niet naar uit dat de aanhoudende groei van...
Meer lezen

USPs Lobster

De USP’s van UHP-kreeft


Als het aankomt op voedsel met een wow-factor, kunnen slechts weinig producten concurreren met kreeft. Zijn zoete, sappige smaak heeft miljoenen...
Meer lezen

Pittman seafoods asia

De consumptie van vis en zeevruchten in Azië, en hoe dit de rest van de wereld beïnvloedt


Er zijn heel veel veelzijdige en voedzame vissoorten en zeevruchten op de markt. Deze voedingscategorie speelt dan ook een cruciale rol in het...
Meer lezen


Pittman team

Pittman Seafoods werkt door, maar waakt over ieders gezondheid Minder dan 1 minuut

  mrt 24, 2020

Corona/COVID-19 beheerst het nieuws en ons leven momenteel. De situatie verandert dag na dag en uur na uur. Wij volgen de actualiteit en richtlijnen op de voet.

De Nationale Veiligheidsraad beschouwt de voedingssector als essentiële en cruciale sector.  Het is dan ook van vitaal belang dat wij alles op alles zetten om de voedselbevoorrading te blijven garanderen. 

Wij zijn dan ook zeer trots op al onze medewerkers die zich dagelijks hard inzetten om dit mogelijk te maken. Fevia, de Belgische federatie van de Voedingsindustrie, startte de campagne #FoodHeroes. Het doel is om vanuit de sector onze voedingshelden de steun te geven die ze verdienen. Op het online platform Foodheroes zullen alle foto’s worden gebundeld. Ook het team van Pittman ontbreekt niet.

Bij Pittman Seafoods stellen we uiteraard uw veiligheid en die van onze medewerkers voorop.
We namen verschillende maatregelen, en richtlijnen volgen we strikt:

  • Thuiswerk wordt maximaal toegepast. Alle voorzieningen zijn daarvoor aanwezig. Alle medewerkers kunnen vlot inloggen in ons IT-systeem en telefoons worden doorgeschakeld. U ondervindt geen verschil wanneer u ons wenst te bereiken.
  • Hygiëne dragen we hoog in het vaandel. Bovenop de strenge normen die wij in onze productie reeds hanteren, worden ook de nieuwe richtlijnen rond ‘social distance’ gerespecteerd. Er werden aanpassingen gedaan in de productie-omgeving, zodat we de veiligheid van onze medewerkers garanderen.
  • Externe personen kunnen we helaas niet toelaten in ons magazijn.

Samen kunnen we dit aan!

Het ganse team van Pittman Seafoods

 


Comments